Wisdom TEMPflask termosz kulacs 500ml - erő

Wisdom TEMPflask termosz kulacs 500ml - erő
Wisdom TEMPflask termosz kulacs 500ml - erő
Wisdom TEMPflask termosz kulacs 500ml - erő
Wisdom TEMPflask termosz kulacs 500ml - erő
Wisdom TEMPflask termosz kulacs 500ml - erő
100% -os szivárgásmentes palack, amely hideg és meleg italokat is tartalmazhat a VacuumShield™ technológiának köszönhetően.

A palack térfogata 500ml, dupla falai vákuumszigeteléssel rendelkeznek.

Kiváló minőségű, élelmiszeripari 18/8 rozsdamentes acélból készül, amely az italokat 24 órán át hidegen és 10 órán át melegen tartja.

Nincs raktáron
19 392 Ft
Nincs raktáron
Részletek
Brand: Carl Oscar
Alapanyag: 18/8 rozsdamentes acél
Űrtartalom: 500ml
Típus: Duplafalú hőtartós kivitel
Magasság: 24cm
Súly:: 280g
Átmérő 7,4cm
Kidolgozás: Fényes

Mi az a Runa?

A TEMPflask rendkívül robusztus és újra és újra felhasználható, ezért környezetbarát választássá teszi sok más palackhoz képest.

Mindennapi használatra készült; ingázáshoz az edzőteremben, jóga foglalkozáson, pikniken a tengerparton, vagy csak töltsd fel egy kávézóban. Lehetővé teszi, hogy frissen főzött kávét, teát, jéghideg vizet vagy hűtött bort vagy sört vigyél magaddal. A TEMPflask széles nyílással és lekerekített élekkel rendelkezik, ami megkönnyíti a tisztítást. Nincsenek illesztési pontok ahol megtapadhatnának baktériumok. A palack minden része BPA-, ftalát- és ólommentes. Alapanyaga élelmiszerminőségű rozsdamentes acél, ami azt jelenti, hogy nem veszik át a bennük tárolt folyadékok ízét.

Két különböző kupakkal ellátva szállítjuk. Az egyik a hőtartáshoz való, 18/8 rozsdamentes acél kupak, így italaid tovább maradnak melegek vagy épp hidegek.

A másik kupak hideg italok ivókupakja. Szívórésszel és szívószállal van ellátva, így a palackot akár fejjel lefelé is tarthatod ivás közben.

A palackok egyedi illusztrációi az ősi északi rúnákon alapulnak, és személyes nézőpontból leírják azok jelentését, valamint Svédországot és annak történetét.

Minden ábrán található egy rovás. A "rúna" szó jelentése "bölcsesség" vagy "titok". Úgy gondolták, hogy Odin norvég isten ajándéka. A rovásírásos feliratok a legrégebbi eredeti dokumentumok svéd nyelven, és valamikor Kr. U. 100 körül készültek, valószínűleg a latin ábécével mintájára.

Design: Carl Oscar®

Adatok
Cikkszám
MJRD-106300
A vásárlás után járó pontok
194 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!